top of page

LAIKS SVINĒT! GALANTUS 25

Februāris, kad ārā sals un putenis, dārziem un dārzniekiem ir kluss mēnesis. Tikai ne GALANTUS! Mums februāris ir svinību mēnesis, jo tieši februārī, tieši 25 gadus atpakaļ dzima GALANTUS, lai piepildītu sapņus par unikāliem dārziem, lai radītu stāstus par kaislību, radošumu, kvalitāti, pacietību un meistarību.



Savu jubilejas gadu esam apņēmušies svinēt tā, lai prieks gan pašiem gan visiem tiem, kam dārzs ieņem svarīgu vietu sirdī un māju sajūtā. Kā pirmais lielais pasākums, ko organizējam, ir Latvijā pirmā dārzu dizaina konference DĀRZU MĀKSLA 2024.


Patiesībā, vesels dārza dizaina week-ends, kas sastāvēs no vērienīgas konferences 9.martā Ķīpsalā, kur 10 pašmāju un ārzemju lektori dalīsies stāstos par šī gada tēmām IEDVESMA > ZINĀŠANAS > MĀKSLA > ILGTSPĒJA. Papildus jaudīgam iedvesmas lādiņam pirms dārzu sezonas, 10. martā plānotas 2 meistarklases, ko pasniegs Nic Howard no Lielbritānijas, iemācot ātri un stratēģiski ieraudzīt dārza potenciālu un nākotnes ‘zīmējumu’ un Evely Ustav no Igaunijas, kas rada neticami skaistus ziemciešu un graudzāļu stādījumus – viņa atklās savus noslēpumus arī klausītājiem, lai spējam radīt krāšņumu savā dārzā vai izmantot savā profesionālajā darbībā.

bottom of page