top of page

DĀRZA BŪVE

Dārzu būve ir sarežģīts process, kas prasa specifiskas zināšanas un pieredzi, laiku, Pasūtītāja iesaisti un investīcijas. Kompetentas un atbildīgas komandas rokās dārza projekts pārvēršas dzīvā un īpašā dārzā.



MŪSU STIPRĀ PUSE IR DĀRZA KOMPLEKSA BŪVNIECĪBA :

  • Teritorijas sagatavošanas un zemes darbi,

  • Segumu izbūve,

  • Dažādu stādījumu izveide- gatavu dzīvžogu stādīšana, dižstādu piegāde un stādīšana, mūsdienīgi ziemciešu / graudzāļu stādījumi.

  • Zālieni, paklājzāliens, puķu pļavas,

  • Kāpnes un atbalsta sienas un citi elementi,

  • Virtuves dārza (kitchen garden) izveide,

  • Dārza apgaismojuma izbūve,

  • Lietus ūdeņu novadīšanas, laistīšanas, robotizētās pļaušanas un citas sistēmas,

  • Efektīva un ilgtspējīga resursu izmantošana gan projektējot, gan būvējot dārzus.




 

PROCESS UN IZMAKSAS

Skaidrs finanšu piedāvājums, tāmes, kas nepamatoti nepieaug, konkrēts laiks plāns un pieredzējuši un uzticami speciālisti. Regulāra autoruzraudzība, intensīvs darbs, atbilstoša tehnika un tehnoloģija, kārtība objektā, kvalitāte ik sīkumā. Pārliecība, ka viss atbilst iecerētajam, skaidras kontroles sviras un lielisks rezultāts. Tā dārza būvniecības procesu redz mūsu Klients.

Mūsu no jauna būvējamo dārzu budžets parasti ir ap 100 EUR / m2, taču tas atkarīgs no dārza izmēra un iecerēm.




 

MŪSU REDZĒJUMS

Kompetenti un pieredzējuši speciālisti, tehnoloģiju pārzināšana, pārdomāta un precīza darbu plānošana nospraustajos termiņos, atbildīga vadība, rūpība sīkumos, bezkompromisu kvalitāte, darbu uzraudzība un kontrole, atbilstoša mazā un lielā tehnika, precīzas piegādes, ražīgs darbs katru dienu, spēja operatīvi un atklāti risināt jebkuru situāciju, pozitīva komunikācija ar Pasūtītāju un citām iesaistītajām pusēm.


PĀRLIECINIETIES PAR MŪSU DARBU KVALITĀTI:


DĀRZU REKONSTRUKCIJA

Laikam plūstot, mainās mūsu izpratne par lietām, mainās vēlmes un vajadzības. Arī dārzs gadiem ejot mainās. Ja ir pienācis laiks izvērtēt, kas saglabājams un kādas jaunas vēsmas ienesamas dārzā, mūsu dizaineru un dārznieku komanda piedāvās radošus risinājumus, kas saglabājot vērtības, papildinās dārzu, atbilstoši Jūsu šī brīža izpratnei un vajadzībām. Radīsies jauns un īpašs dārzs, kas atkal priecēs daudzus gadus.

Lai saņemtu konsultāciju un atbildes uz visiem saviem jautājumiem, lūdzu, aizpildiet kontaktformu un mēs ar Jums sazināsimies.







bottom of page